недеља, 6. април 2014.

Trendovi za muškarce za proleće/leto 2014

Proleće je uveliko stiglo, a sa njim i novi trendovi. Pred nama je period kada nas sunce zove da ga pozdravimo, izađemo iz čaura slojevite odeće, započnemo nešto novo i budemo hrabri u kombinovanju odevnih predmeta. Cveće, pastelne boje i tufne su samo neki detalji koji će obeležiti proleće. Za ovu sezonu smo izdvojili pet trendova, a na vama je da izaberete lice proleća koje ćete nositi. 

Blejzer
Blejzer je komad koji nikada ne izlazi iz mode, a poslednjih godina na raspolaganju su nam najrazličitiji krojevi i dezeni. Nekada su blejzere nosili samo muškarci, ali je zahvaljujući Coco Chanel postao obavezan komad i u ženskim garderoberima. Zbog velikog izbora i mogućnosti kombinovanja, blejzer je jedan od omiljenih komada modnih znalaca.



Cvetni print
Cveće, cveće i još cveća. Print koji se razvijao kroz vreme i opstao do danas. Bilo da je na majicama, bluzama, košuljama ili blejzerima, cvetni print je definitivno nešto što morate da imate u svom ormanu, kako bi ste bili u trendu ovog proleća. Pored cvetnog printa možete se odlučiti i za maskirni “camo” print ili polka dot.



Obuća jarkih boja
Ako ste hrabri i svoj outfit želite da osvežite upadljivim modnim detaljem, onda su za vas pravi izbor patike jarkih boja. Navucite Nike Air Max 90 patike u neon boji zelene ili maskirne Valentino i krenite u duge šetnje. Sigurno ćete biti primećeni.


Pismo torba
Modni komad koji je već dugo omiljen među ženskom populacijom, ovog proleća slobodno mogu da preuzmu i muškarci. Odlučite se da ove sezone upotpunite svoj outfit baš jednom ovakvom torbom u narandžastoj ili crnoj boji. Mogu se naći u različitim veličinama i bojama i savršene su za svakodnevne izlaske, casual ili elegante kombinacije.  



Nakit
Većina muškaraca izbegava nakit, ali ako želite da budete u trendu ove sezone morate nabaviti narukvice od kože u braon boji, sa nitnama ili od konca, elegantan sat ili trendi Ray Ban naočare sa efektom ogledala.

 










 Fashionela
www.fashionela.net



Нема коментара:

Постави коментар