среда, 28. децембар 2011.

Chanel nail polish 2011/2012.

Chanel je izbacio novu limited edition seriju lakova za nokte za Fall/Winter.Quartz.Peridot.Graphite.Girls gone wild.

Нема коментара:

Постави коментар